APA Citation

RUSNAYANTI YUNITA RUSNAYANTI YUNITA RUSNAYANTI, Y. (2018). PENGARUH SUHU DAN LAMA PENGERINGAN TERHADAP MUTU TEH HIJAU DAUN KAKAO (Theobroma cacao L.) PENGARUH SUHU DAN LAMA PENGERINGAN TERHADAP MUTU TEH HIJAU DAUN KAKAO (Theobroma cacao L.) PENGARUH SUHU DAN LAMA PENGERINGAN TERHADAP MUTU TEH HIJAU DAUN KAKAO (Theobroma cacao L.).

Chicago Style Citation

RUSNAYANTI YUNITA RUSNAYANTI YUNITA RUSNAYANTI, YUNITA. PENGARUH SUHU DAN LAMA PENGERINGAN TERHADAP MUTU TEH HIJAU DAUN KAKAO (Theobroma Cacao L.) PENGARUH SUHU DAN LAMA PENGERINGAN TERHADAP MUTU TEH HIJAU DAUN KAKAO (Theobroma Cacao L.) PENGARUH SUHU DAN LAMA PENGERINGAN TERHADAP MUTU TEH HIJAU DAUN KAKAO (Theobroma Cacao L.). 2018.

MLA Citation

RUSNAYANTI YUNITA RUSNAYANTI YUNITA RUSNAYANTI, YUNITA. PENGARUH SUHU DAN LAMA PENGERINGAN TERHADAP MUTU TEH HIJAU DAUN KAKAO (Theobroma Cacao L.) PENGARUH SUHU DAN LAMA PENGERINGAN TERHADAP MUTU TEH HIJAU DAUN KAKAO (Theobroma Cacao L.) PENGARUH SUHU DAN LAMA PENGERINGAN TERHADAP MUTU TEH HIJAU DAUN KAKAO (Theobroma Cacao L.). 2018.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.