MONSTER MITOS : SETENGAH MANUSIA, SETENGAH MONSTER - GERRIE MCCALL LISA REGAN - (2011)
ADLET.SI MONSTER YANG SUKA MAKAN DAGING.BENARKAH IA DILAHIRKAN OLEH WANITA INUIT YANG MENIKAH DENGAN SEEKOR ANJING