review utilizing local food ingredient to increase nutritional value of galamai as the spesific food of payakumbuh

Main Authors: Roza, Irwan, Evawati, Evawati, Fadri, Rince Alfia
Format: Lainnya NonPeerReviewed Book
Bahasa: eng
Terbitan: 5th international conference on sustainable agricultural, food an energy
Subjects:
Online Access: http://repository.ppnp.ac.id/222/1/Peer%20Review%20Abstrak%20Utilizing%20%20Local%20Food.pdf
http://repository.ppnp.ac.id/222/

Internet

http://repository.ppnp.ac.id/222/1/Peer%20Review%20Abstrak%20Utilizing%20%20Local%20Food.pdf
http://repository.ppnp.ac.id/222/

Lokasi

Koleksi Repository Karya Ilmiah Politeknik Pertanian Negeri Payakumbuh
Gedung perpustakaan politeknik pertanian negeri payakumbuh
Institusi perpustakaan politeknik pertanian negeri payakumbuh
Kota KOTA PAYAKUMBUH
Provinsi SUMATERA BARAT
Kontak Butuh informasi lebih lanjut? Hubungi pustakawan institusi ini.