Ilmania, L. A. (2021). Evaluasi Penambahan Tepung Buah Pare (Momordica Charantia) Sebagai Imbuhan Pakan Terhadap Keempukan, Water Holding Capacity (Whc), Kandungan Protein Dan Kandungan Lemak Daging Ayam Pedaging.
Chicago Style CitationIlmania, Lidya Amallia. Evaluasi Penambahan Tepung Buah Pare (Momordica Charantia) Sebagai Imbuhan Pakan Terhadap Keempukan, Water Holding Capacity (Whc), Kandungan Protein Dan Kandungan Lemak Daging Ayam Pedaging. 2021.
MLA CitationIlmania, Lidya Amallia. Evaluasi Penambahan Tepung Buah Pare (Momordica Charantia) Sebagai Imbuhan Pakan Terhadap Keempukan, Water Holding Capacity (Whc), Kandungan Protein Dan Kandungan Lemak Daging Ayam Pedaging. 2021.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.