Aisyah, M. P. N. (2018). Pengaruh Penambahan Tepung Tulang Ikan Lele Dumbo (Clarias gariepinus) Terhadap Fisiko Kimia Dan Organoleptik Mie Kering Buah Mangrove Lindur (Bruguiera gymnorrhyza).
Chicago Style CitationAisyah, Melida Putri Nur. Pengaruh Penambahan Tepung Tulang Ikan Lele Dumbo (Clarias Gariepinus) Terhadap Fisiko Kimia Dan Organoleptik Mie Kering Buah Mangrove Lindur (Bruguiera Gymnorrhyza). 2018.
MLA CitationAisyah, Melida Putri Nur. Pengaruh Penambahan Tepung Tulang Ikan Lele Dumbo (Clarias Gariepinus) Terhadap Fisiko Kimia Dan Organoleptik Mie Kering Buah Mangrove Lindur (Bruguiera Gymnorrhyza). 2018.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.