Larasati, S. (2016). Pengaruh Pemberian VCO (Virgin Coconut Oil) Fermentasi Lactobacillus casei Terhadap Kadar Malondialdehid dan Gambaran Histopatologi Duodenum Tikus Putih (Rattus novergicus) yang Diinfeksi Salmonella e.
Chicago Style CitationLarasati, SetiyaDini. Pengaruh Pemberian VCO (Virgin Coconut Oil) Fermentasi Lactobacillus Casei Terhadap Kadar Malondialdehid Dan Gambaran Histopatologi Duodenum Tikus Putih (Rattus Novergicus) Yang Diinfeksi Salmonella E. 2016.
MLA CitationLarasati, SetiyaDini. Pengaruh Pemberian VCO (Virgin Coconut Oil) Fermentasi Lactobacillus Casei Terhadap Kadar Malondialdehid Dan Gambaran Histopatologi Duodenum Tikus Putih (Rattus Novergicus) Yang Diinfeksi Salmonella E. 2016.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.