Carita Edo Bagambar - Pat Alexander (Lembaga Alkitab Indonesia, 2018)
Carita dimulai man gesah pancipataan, Nuh man ai bah, nabi-nabi, sampe ka kalahiran Tuhan Yesus, man balanjot sampe ka gesah Paulus nang naumus ka Roma