Cinta Seribu Dirham. : Merajut Kerinduan Kepada Rasulullah Al-Mustafa - Miftahur Rahman El-Banjary (Elex Media Komputindo, 2016)
Buku ini berisi tentang sejarah dan kehidupan Nabi Muhammad SAW yang membuat kita rindu kepada Rasulullah SAW.