Magi vol. 14 - Ohtaka, Shinobu (elex media komputindo, 2015)
kenyataan tentang bailong yang terkena sihir bunda mulia terungkap! seperti apa wujud amarah dan kebencian yang terpendam di dalam lubuk hati bailong?