Al' Azhamah=Keagungan Allah SWT - Aidh Al Qarni (Pustaka Azzam, 2004)
Jatuhnya daun-daun dari pepohonan, semut yang berjalan di kegelapan malam, janin yang bersemayam dalam kandungan serta apa yang terlintas dalam kandungan serta apa yang terlintas dalam benak bani Adam, semua itu tidak lepas dari pengetahuan Allah yang amat luas dan mendalam