COMPARISON OF SOY MILK POWDER WITH SKIM MILK AND STEVIA WITH SUCROSE TOWARDS THE CHARACTERISTIC OF CHOCOLATE
Main Authors: | Muhammad Rifqi, Alumni, Yusep Ikrawan, DS |
---|---|
Format: | Thesis NonPeerReviewed Book |
Bahasa: | eng |
Terbitan: |
, 2016
|
Subjects: | |
Online Access: |
http://repository.unpas.ac.id/12027/1/Artikel%20Cokelat%20Stevia.pdf http://repository.unpas.ac.id/12027/2/Bab%201.pdf http://repository.unpas.ac.id/12027/3/Cover.pdf http://repository.unpas.ac.id/12027/4/TA%20Cokelat%20Stevia%20Bab%202-5.pdf http://repository.unpas.ac.id/12027/5/PPT%20SIDANG%20RIFQI.pptx http://repository.unpas.ac.id/12027/ http://teknik.unpas.ac.id |
Internet
http://repository.unpas.ac.id/12027/1/Artikel%20Cokelat%20Stevia.pdfhttp://repository.unpas.ac.id/12027/2/Bab%201.pdf
http://repository.unpas.ac.id/12027/3/Cover.pdf
http://repository.unpas.ac.id/12027/4/TA%20Cokelat%20Stevia%20Bab%202-5.pdf
http://repository.unpas.ac.id/12027/5/PPT%20SIDANG%20RIFQI.pptx
http://repository.unpas.ac.id/12027/
http://teknik.unpas.ac.id
Lokasi
Koleksi | Digital Library Universitas Pasundan Bandung |
---|---|
Gedung | Perpustakaan Universitas Pasundan |
Institusi | Universitas Pasundan |
Kota | BANDUNG |
Provinsi | JAWA BARAT |
Kontak | Butuh informasi lebih lanjut? Hubungi pustakawan institusi ini. |