Prasetya Wiyono, F., Ninan Lestario, L., & Kristijanto, A. I. (2013). Evaluasi Mutu Gizi dan Organoleptik ”Butter Cookies” Mocorin (Modifikasi Tepung Jagung Lokal (Zea Mays L.) – Bekatul). Program Studi Kimia FSM-UKSW.
Chicago Style CitationPrasetya Wiyono, Frenky, Lydia Ninan Lestario, and Agustinus Ignatius Kristijanto. Evaluasi Mutu Gizi Dan Organoleptik ”Butter Cookies” Mocorin (Modifikasi Tepung Jagung Lokal (Zea Mays L.) – Bekatul). Program Studi Kimia FSM-UKSW, 2013.
MLA CitationPrasetya Wiyono, Frenky, Lydia Ninan Lestario, and Agustinus Ignatius Kristijanto. Evaluasi Mutu Gizi Dan Organoleptik ”Butter Cookies” Mocorin (Modifikasi Tepung Jagung Lokal (Zea Mays L.) – Bekatul). Program Studi Kimia FSM-UKSW, 2013.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.