ANALYTICAL HIERARCHY PROCESS (AHP) APPROACH ON CONSUMER PREFERENCE IN SELECTING RESTAURANT (STUDY: CABAL DINING, JW RESTAURANT AND JUNGLE BEER)
Main Authors: | Osvaldo, Derek Patriksen; Universitas Sam Ratulangi, Pangemanan, Sifrid S.; Universitas Sam Ratulangi |
---|---|
Other Authors: | Faculty of Economics and Business |
Format: | Article application/pdf eJournal |
Bahasa: | eng |
Terbitan: |
JURNAL RISET EKONOMI, MANAJEMEN, BISNIS DAN AKUNTANSI
, 2016
|
Online Access: |
http://ejournal.unsrat.ac.id/index.php/emba/article/view/13113 |
Internet
http://ejournal.unsrat.ac.id/index.php/emba/article/view/13113Lokasi
Koleksi | JURNAL RISET EKONOMI, MANAJEMEN, BISNIS DAN AKUNTANSI |
---|---|
Gedung | Perpustakaan Universitas Sam Ratulangi |
Institusi | Universitas Sam Ratulangi |
Kota | KOTA MANADO |
Provinsi | SULAWESI UTARA |
Kontak | Butuh informasi lebih lanjut? Hubungi pustakawan institusi ini. |