APA Citation

Rachman, A. B. U. B. (2021). ANALISIS PEMENUHAN PERSYARATAN GOOD MANUFACTURING PRACTICES DAN HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL POINT PADA PRODUKSI GULA MERAH TEBU. Program Studi Teknik Industri Fakultas Teknik Universitas Brawijaya.

Chicago Style Citation

Rachman, Arga Bayu; Universitas Brawijaya. ANALISIS PEMENUHAN PERSYARATAN GOOD MANUFACTURING PRACTICES DAN HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL POINT PADA PRODUKSI GULA MERAH TEBU. Program Studi Teknik Industri Fakultas Teknik Universitas Brawijaya, 2021.

MLA Citation

Rachman, Arga Bayu; Universitas Brawijaya. ANALISIS PEMENUHAN PERSYARATAN GOOD MANUFACTURING PRACTICES DAN HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL POINT PADA PRODUKSI GULA MERAH TEBU. Program Studi Teknik Industri Fakultas Teknik Universitas Brawijaya, 2021.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.