Duke wyndham yang hilang - Quinn, Julia (PT. Gramedia Pustaka Utama, 2019)
Jack Audley adalah perampok. Sepanjang hidupnya Jack adalah berandal pendobrak aturan. Jack sangat mencintai gaya hidupnya. Sayangnya, ketika ia dikenali sebagai keturunan Wyndham yang telah lama hilang, kehidupannya yang bebas pun terancam berakhir.