Love Story with Yatim : Kasih Tanpa Ayah, Sayang Tanpa Ibu - Rifan Mahulauw (Tinta Medina, 2018)
Kesibukan dunia bukan halangan untuk mendambakan akhirat. Dengan menemani dan berbagai bersama anak yatim, maka cinta Ilahi tak akan pernah terputus untuk membuat kita tersenyum.