Aku Sayang Al-Qur'an - Syarifah Levi (Alif Republika, 2018)
Buku ini berisi kisah-kisah dalam penggalan surat yang terkandung di dalam Al-Quran dikemas dengan bahasa yang ringan sehingga mudah dipahami oleh anak-anak.