Berjamaah lebih utama : panduan dan tanya-jawab seputar salat jamaah = +zikir pagi dan petang - Muhammad Syafril (QultumMedia, 2019)
Buku Berjamaah Lebih Utama ini dilengkapi dengan profil beberapa masjid di Indonesia yang memakmurkan masjidnya dengan Salat Jamaah, terutama Salah Subuh. Selain itu, buku ini juga dilengkapi dengan zikir pagi-petang atau al-ma'tsurat.