SEE AND SAY : BAHTERA NUH - TEBBS, VICTORIA - - ('', 2007)
AYO TIRUKAN BERBAGAI BUNYI DALAM KISAH BAHTERA NUH BERKECIPAK BERSAMA HUJAN,BERKICAU BERSAMA MERPATI,MENGAUM BERSAMA SINGA.BERSAMA BERSAMA BERSAMA NUH.