Rifai, G. (2018). PENGARUH JENIS PELARUT DAN RASIO BAHAN DENGAN PELARUT TERHADAP KANDUNGAN SENYAWA FENOLIK DAN AKTIVITAS ANTIOKSIDAN EKSTRAK BIJI ALPUKAT (PERSEA AMERICANA MILL.). Department of Food Science and Technology Study Program, Faculty of Agricultural Technology, Udayana University.
Chicago Style CitationRifai, Ginanjar. PENGARUH JENIS PELARUT DAN RASIO BAHAN DENGAN PELARUT TERHADAP KANDUNGAN SENYAWA FENOLIK DAN AKTIVITAS ANTIOKSIDAN EKSTRAK BIJI ALPUKAT (PERSEA AMERICANA MILL.). Department of Food Science and Technology Study Program, Faculty of Agricultural Technology, Udayana University, 2018.
MLA CitationRifai, Ginanjar. PENGARUH JENIS PELARUT DAN RASIO BAHAN DENGAN PELARUT TERHADAP KANDUNGAN SENYAWA FENOLIK DAN AKTIVITAS ANTIOKSIDAN EKSTRAK BIJI ALPUKAT (PERSEA AMERICANA MILL.). Department of Food Science and Technology Study Program, Faculty of Agricultural Technology, Udayana University, 2018.