KETIKA MALAIKAT TAK BERSAYAP - ANAS AL-HAZIMI (ASSALAM PUBLISHING, 2017)
KUMPULAN KISAH YANG MENAKJUBKAN DALAM UPAYA UNTUK PENCERAHAN DAN SEMANGAT UNTUK TERUS MEMPERBAIKI DIRI AGAR POLA HIDUP KITA PENUH DENGAN HIKMAH DAN RENUNGAN POSITIF DARI HARI KEHARI