MAHIR MENGGUNAKAN KAMUS BAHASA INDONESIA : - - RACHMAT TAUFIQ HIDAYAT (KIBLAT BUKU UTAMA, 2009)
Buku ini mengenalkan tentang bagaimana kamus itu,bagaimana bentuk dan susunan kamus,istilah-istilah kamus,