Winarti, S. (2012). Pemanfaatan Buah Mengkudu (Morinda citrifolia) dan Kelopak Bunga Rosela (Hibiscus sabdariffa LINN) untuk Pembuatan Fruit Leather. Faculty of Agricultural Technology, Universitas Gadjah Mada, Yogyakarta, Indonesia.
Chicago Style CitationWinarti, Sri. Pemanfaatan Buah Mengkudu (Morinda Citrifolia) Dan Kelopak Bunga Rosela (Hibiscus Sabdariffa LINN) Untuk Pembuatan Fruit Leather. Faculty of Agricultural Technology, Universitas Gadjah Mada, Yogyakarta, Indonesia, 2012.
MLA CitationWinarti, Sri. Pemanfaatan Buah Mengkudu (Morinda Citrifolia) Dan Kelopak Bunga Rosela (Hibiscus Sabdariffa LINN) Untuk Pembuatan Fruit Leather. Faculty of Agricultural Technology, Universitas Gadjah Mada, Yogyakarta, Indonesia, 2012.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.