Babad Balambangan
Naskah ini merupakan turunan dari masa Dr.Brandes di BG (th.1890-an). Awal teks: Anyariyosaken kawontenanipun para pangean kala ing kina,...Akhir teks: Mangka kocapa ingkang gantos dados ing Banyuwngi ingkang mantu kaponakan putranipun Raden Suradiwirya,