Ngelmu
Berisi berbagai hal tentang ilmu atau dalil Islam, disertai dengan rapalnya. Awal teks: Utawi nyuwun dalil ingkang nuduhaken yen tanda kang dadi pikuhe Islam iku, ... Akhir teks: Langkung laris sapuluh prakara iga,