Bratayuda Kawi miring
Menceritakan peperangan antara Pandawa dengan Korawa. Awal teks: Awignamastu namasedhi, Rasa trigoraningrat, sangka laduk manitra, rika kang mangutus ... Aklhir teks: Nung padhang alenggah andheka sasmitang endhange medalkan nira warni limng pustaka