Kakawin Bhratayuddha
Naskah ini berisi teks Kakawin Bharatayuddha, karya Mpu Sedah; teks asli yang berbahasa Jawa Kuno. Awal teks : Sang Sur a mri aywa, nya ring samara hyuni ilangane, kang parangmuka lila kembangura, ... Akhir teks : Tamat ingkang Bratayuda Kawi, ingkang nyerat pun Oeret nedhak anggitanipun Empu Sedhah