Serat Kandhaning Ringgit Purwa (jilid II)
Naskah ini merupakan jilid II dari lima jilid. Pada permulaan cerita mengisahkan pesta pengangkatan Sahri dan pesta 7 bulan kehamilan Sukeh. Awal teks : Binakta aneng paperman, rinungrum ing ngarih-arih, ... Akhir teks : Sang Bismaka angandika aris, pan ing mangke, manggihena puniku,