Serat Cabolek
Awal teks : Purwaning sarkara manulad sri, pinanduking reh angkara cipta, ... Akhir teks : Iya iku den kawikan kaki, manuk iku tutungganganira, minggah ing swarga ta mangke, pilih kang wruh puniku,