Babad Dipanagara; Babad nagari Purwareja
Naskah ini merupakan jilid dua, menyambung dari CS. 31a. Awal teks : Pan gumuruh swarane wang acampuh yudha, surak karengeng langit, eteg lir butula, ... Akhir teks : Cinekak caitanipun, wus bubar para kumpeni, bupati kundur sedaya, mring dalemira pribadi, wus muli sedhayanira,