Suluk Sukarsa
Naskah ini berisi sebuah suluk bertokohkan santri muda Ki Sukarsa. Antara lain berisi sejarah para Nabi, malaikat, ilmu tauhid, kitab suci Alqur'an, ilmu fiqh. Awal teks : Wyanten isma kang rinipta ingiket, kinarya gita atembang lambang samarta Ki Sukarsa ... Akhir teks : Tumidak anuta dika limang waktu lan puwasa, munggah aji lan ajakat saha dat kalih den wawas nastiti lan kasucian tingale tansah ing suka,