Serat menak
Menceritakan baginda Ambiyah (Amir Hamzah) dan perjalanan raja Erman yang berkeinginan pergi ke Mekah. Awal teks: Sampune mangkane singgih sakathahe kang amaca, miwah kang miyarsa reke ... Akhir teks: titi tamat, kala sampun sinurat, ing dinten Kemis, sasi Dulijah