Serat pustaka Raja Purwa
Naskah ini berisikan kronologi cerita tanah Jawa, disesuaikan dengan cerita Hindu. Teks Pustaka Raja Purwa juga disebut Serat Aparwya, Maharisi, Maharaja, Mahatantra, Mahabrata ... Awal teks : Dyan punika reke bubukanipun wuryaning serat Pustakaraja, ingkang anyariyosaken urut-uruting lalampahanipun ing tanah Jawi sadaya, ... Akhir teks : Ing nganggit kajejeraken cariyos kakawin mawi sekar ageng, pangganggitipun anuju ing tahun Surya Sangkala 1398