Wayang Voostelingen (1761)
Berisi lakon wayang purwa Sri Mapunggung di Negeri Medhangkamulan. Awal teks : Inij Mendhangkamoelan is de Voorst Sri Mapoenggoeng, vergadend met zijn Patih Ki Jaka Poering, de santono's Ki andong en Ki Dhadhapan an de polowidjo's Kjahi Boejoed, Ki toewo, Ki Poetjakoet, Kjahi Wirajang en Ki Tjondromowo. Akhir teks : Wel, laat ons hem tentond naar zijn bouid geleiden: ik houd hem nairen knod als romeschen boven hoofdt Menfaat ween jild op nej, met di nounger skdi en sbd warop