Serat Adhel
Berisi tentang pegangan untuk memperoleh gelar (titel) kebangsawanan dari keturunan Susuhunan Pakubuwono X. Awal teks : Adhel panjenengan ingsun ingkang Sinuhun Kanjeng Susuhunan Pakubuwono ... Akhir teks : Ingkang Sinuhun Kanjeng Susuhunan Paubowono kaping X