Babad Dipanagara
Berisi teks lanjutan Babad Dipanegara. Untuk keterangan lebih lanjut lihat deskripsi Br. 149a. Awal teks : Kawarnaa wau Pangeran Jakarta, nulya mepak wadyeki, nenggih prajurit, Betawi winetara, sewu mapan langkung kedhik, Gurnadur mirsa, nulya mepak Kumpeni. Akhir teks : Gunung Kidul Jawi kori, Ledhok Gowong Toyamas, mengkana kang winiraos, ing Kedhu wonten satunggal, Raden Sumadilaga, ing Parakan Nagrinipun, ingkang tan sedya gurisa