Babad Dipanegara
Berisi teks lanjutan Babad Dipanegara. Untuk keterangan lebih lanjut lihat deskripsi Br. 149a. Awal teks : Mapan lajeng ing nginggahan, saking Ledhok Gowong ika, Mas Tumenggung Handakara, ing Gowong Gajahpremada. Akhir teks : Ingkang lagya tyasnya wuyung, nging sanget panamurira, kalamun lagya siniwi, gujengan lawan kang raka, anglir mas kentiring warih