Babad Dipanegara
Berisi teks lanjutan Babad Dipanegara. Untuk keterangan lebih lanjut lihat deskripsi Br. 149a. Awal teks : Lamun dalu tan arsa sare Nerpati, mengkana tyasira, paran temahane iki, wus tan bisa aneng donya. Akhir teks : Nanging ingkang Sinuwun ing siyang latri, mring Allah tanggala, kalawan supangat Nabi