Anglingdarma
Menceritakan Prabu Anglingdarma di Malawapati memperistri Dewi Setyawati, putri Begawan Maniksutra di gunung Rasamala. Awal teks: Halaman 1-9 hilang. Lumayu ning nagari asingidan ameng jurang ... Akhir teks: Yata ingkang malih warni, kaget dunira nguningan, waspa mijil teetokan kake nganti dadi sabda