Tembang
Merupakan kumpulan beberapa teks yang dikumpulkan oleh H. Overbeck di Surabaya berbentuk tembang, diantaranya cerita Dadungawuk. Awal teks : Het ... van diegen, die dat geschreven heift, aan dingene, die het te legen ..., dat hij zijn aandacht ... aan het verhaal en erbij uit ... zij, want die verhaal mag hij met beschouver als ..., dat niet in ..., want het is een voorterffeling r. verhaal. Akhir teks : Hij schudde met den rijk as hamudi, Retna Gamboe glimlacht met gestolin lipen