Wirid Hidayat Jati - R. Ng. Ranggawarsita (1870)
Berisi teks Wirid Hidayat Jati. Mamaparkan ajaran ilmu ma'rifah, ajaran para wali di tanah Jawa setelah meninggalnya Sunan Ngampel Denta. Awal teks : Poenika warah ing Idajat djati, ingkang amenderaken doenoengipoen pangkating ngelmi maqrifat (....) medal saking wirajating wiradat (...) wewedjanganipoen para wali ing tanah Djawi, sasedanipoen kandjeng Soesoehoenan ing Ngampeldenta. Akhir teks : Sengkala ingkang moengel, rongso gata warga einoeta. Poenika mawi djarwa kakalih. 1. Angkaning taoen 1779. 2. Babasmane ingkang nganggit Rongga Warsita, apaparab Kiyai Ageng Moehammad Sirroellah ing Kedoengkoel