Serat kandhaning ringgit purwa
Awal teks: Kocapa mangke sang putri was mantuk dhateng wiratha ... Akhir teks: Saking gada prajurit, pan titibaning hyang Brama kedali, duku meng ngalas sung hana randi leksana