Serat menak Cina
Naskah cyelus menak menceritakan tentang sang Prabu Kelan kedatangan musuh dari Kuparman lalu terjadi peperangan putri Kelan Dewa Kelaswara maju perang dengan wong Agung suryeng jagad. Awal teks: Binacok sarwi lumaris ing mang kewatan Katingal, sampun,... Akhir teks: Cinarita autaraneki wong lugina busananing Prapta, runareng,