Ajar Pikatan
Menceritakan kerajaan Pandhanupalas yang dipimpin oleh seorang permaisuri yang bernama Ndhanupang. Ia mempunyai putra bernama Ajar Pikatan. Awal teks : Iki puh kadiri, tnengakna ndana wuwusan Sri prameswari Ndhanupang ... Akhir teks : Eling duking Pandhanupalas Andhikanita pukulun kantun dewi iringsun