Lokapala
Teks Lokapala mengisahkan Resi Wisrawa yang serakah, karena Resi Wisrawa diutus oleh putranya Raja Prabu Danaraja untuk meminang calon permaisuinya, namun putri tersebut dinikahi oleh Resi Wisrawa sendiri. Awal teks : Ing Rebo Pon panitraning manis, jumadilawae jimawae warsa, enjing ping wolulikur, ... Akhir teks : Aywa mungguh marcapada, para ratu yen ana ingkang wani dewa ksor ing prasampun