Rengganis
Teks ini menceritakan tokoh utama Dewi Rengganis dan anak dari Wong Agung jayengrana yang bernama Repatmaja (Pangeran Kean, Iman Suwangsa). Awal teks: Bismillahi r-Rahmani r-rahim. Ingsun amimiti amuji, anebut asmaning Allah...Akhir teks: Pananringaken ing pikir miskin, miwah santri kang samya melarat, sami den edum kabeh