Rengganis
Berisi sastra roman siklus menak. Tokoh roman ini adalah Dewi Rengganis dan anak dari Wong Agung Jayengrana yang bernama Repatmaja (Pangeran Kelan, Iman Suwangsa). Awal teks: ARya Maktala atur uninga, ing syang Jayengrana, yen ingkang putra gerah ewah...akhir teks: Jayengrana kagyat sigra linggih, denya marmaya gya ngulukan salam, Marmaya gya sahure, Dewi Regganis gupuh atur