Het boek der psalmen
Naskah ini merupakan salinan Injil bagian mazmur kedalam huruf dan bahasa Jawa. Awal teks: Lah ayu wong tiyang ingkang mbaten miturut piyambakipun tiyang awon,... Akhir teks: Eh padha angluhurna marang Allah,