Babad Cina
Menceritakan tentang sejarah kerajaan negri Tiongkok. Awal teks : Syang Prabu ngandika aris, panembahan pesthi napa, sangking tiwas ing jurite ... Akhir teks : buisa trampil bisa titis, maluwa tembari mungsuh, yen ramakmu