Sulik piwulang warni-warni
Berisi berbagai suluk dan piwulang diantaranya: cuwil-cuwilan mistik Jawa, sasanasuhu, margawirya, wulang reh, dan sebagainya. Awal teks : Kadya tawun ginambuh, ing bubuka babari pangawruh, kawruhana kikayating nukat gaib ... Akhir teks : marang ya wong atuwane, den kadita sang bulus, yen ngendhong